اگر شما هم یک مهندس هستید ممکن است از کارهای روزانۀ 5 تا 9 ساعتۀ خود خسته شده باشید. همچنین ممکن است به تازگی فارغ التحصیل شده باشید و به دنبال یک شغل مناسب بگردید. اگر در این وب سایت در حال مطالعۀ این مقاله هستید، به این معناست که کاملاً از مزایای شغل‌های فریلنسری آگاهی و شناخت دارید. این روزها کار از خانه و به صورت دورکاری بیش از هر زمان دیگری رایج شده است. بنابراین وقت آن رسیده که شما هم با تمام مهارت‌هایی که به عنوان یک معمار دارید، در مسیر استقلال مالی قدم بردارید. ما در این مقاله قرار است بهترین سایت‌های فریلنسری را به شما معرفی کنیم تا از این طریق بتوانید پروژه‌های مورد نظرتان را در کمترین زمان پیدا کنید.

معرفی بهترین سایت‌های فریلنسری برای معمارها

Fiverr

این سایت یک بازار آنلاین اسرائیلی است که توسط Micha Kaufmann و Shai Wininger در سال 2010 تأسیس شد و میزبان بیش از 1.3 میلیون گیگ است. ایدۀ اصلی پشت این وب سایت ساده کردن فرایند استخدام یا استخدام شدن به عنوان یک فریلنسر بود. قیمت تمام پروژه‌ها در ابتدای کار 5 دلار بود، اما اکنون فروشندگان فریلنسر می‌توانند تصمیم بگیرند که هزینۀ بیشتری از کارفرما دریافت کنند یا بسته‌هایی از خدمات خود را به آنها ارائه دهند. در فایور شما می‌توانید به عنوان کارفرما نیز پروژه‌های خود را ثبت کنید. برای ورود به این سایت کافی است روی لینک مقابل کلیک کنید: www.fiverr.com

فایور

Freelancer

این سایت را مت باری در سال 2003 تأسیس کرد. سایت فریلنسر یکی از بزرگ‌ترین بازارهای فریلنسینگ و برون سپاری پروژه‌هاست است که کارفرمایان و فریلنسرها را به هم متصل می‌کند. آنها تا به امروز بیش از 13 میلیون پروژه ارسال کرده‌اند. این سایت مکانی عالی برای شروع کار به عنوان یک فریلنسر است. کارها با قیمت ثابت یا شرایط ساعتی انجام می‌شود. بهترین پیشنهاد خود را برای یک پروژه بنویسید و استخدام شوید.

برای شروع روی لینک مقابل کلیک کنید: www.freelancer.com

سایت فریلنسر

Upwork

Upwork که نام آن در ابتدا Elance-oDesk بود، یک پلتفرم فریلنسینگ آمریکایی است که در آن شرکت‌ها و افراد به منظور انجام تجارت به هم متصل می‌شوند. این سایت توسط Beerud Sheth، Srini Anumolu، Sanjay Noronha در سال 1999 راه‌اندازی شد.

سالانه سه میلیون موقعیت شغلی در این وب سایت ایجاد می‌شود که همین مسئله Upwork را به یکی از بزرگ‌ترین بازارهای فریلنسینگ در جهان تبدیل کرده است. Upwork به مشتری امکان مصاحبه، استخدام و کار با فریلنسرها را از طریق پلتفرم شرکت به صورت ساعتی یا قرارداد قیمت فراهم می‌کند.

برای ورود به این سایت روی لینک مقابل کلیک کنید: http://www.upwork.com

Upwork

Truelancer

Truelancer یک بازار آزاد جهانی است که در سال 2014 توسط Dipesh Garg راه اندازی شد. این سایت یک پلتفرم آنلاین برای فریلنسرها به منظور کار با مشتریانی از سراسر جهان است. ایجاد یک حساب کاربری، یافتن کار یا ارسال یک پیشنهاد برای پروژه در این سایت رایگان است، بنابراین اگر تازه فارغ التحصیل شده‌اید، Truelancer مکانی عالی برای شروع کار به عنوان یک فریلنسر است.

روی پیوند کلیک کنید و به www.truelancer.com بروید.

Truelancer

Peopleperhour

People Per Hour نیز یکی دیگر از سایت‌های فریلنسری است که یک شرکت مستقر در بریتانیا است. این سایت پلتفرمی آنلاین است که به مشاغل اجازۀ دسترسی به فریلنسرها و برقراری ارتباط با آنها را می‌دهد. این پلتفرم در سال 2007 توسط Xenios Thrasyvoulou و Simos Kitiris تأسیس شد.

برای شروع کار یک پروفایل عالی بسازید، بهترین پروژه‌ها را برای خودتان پیدا کنید، خدمات سفارشی خود را با پیشنهادات خود به فروش برسانید و قرارداد نهایی با کارفرما را امضا کنید.

لینک ورود به وب سایت: http://www.peopleperhour.com

https://archgyan.com/wp-content/uploads/2020/11/peopleperhour-1024x498.jpg

Guru

Guru یک بازار آزاد است و این امکان را برای شرکت‌ها فراهم می‌کند تا فریلنسرهای مورد نظرشان را برای کارهای سفارشی پیدا کنند. این وب سایت در سال 1998 توسط ایندر گوگلانی و جیمز اسلاوت تأسیس شد. برای شروع کار یک پروفایل با مجموعه‌ای از مهارت‌های خود ایجاد کنید، لیست مشاغل را مشاهده کنید، قیمت‌های پیشنهادی خود برای انجام پروژه‌ها را برای کارفرمایان بفرستید و استخدام شوید. پرداخت‌ها از طریق سیستم SafePay و براساس بودجۀ ثابت یا به صورت ساعتی انجام خواهد شد.

برای ورود به این سایت روی لینک مقابل کلیک کنید: http://www.guru.com

Guru

ParsFreelancer

پارس فریلنسر یکی از سایت‌های فریلنسری ایرانی است. این سایت را مهندس احمد جوادی در سال 1395 تأسیس کرد. سایت پارس‌فریلنسر یکی از بزرگ‌ترین بازارهای فریلنسینگ و برون سپاری پروژه‌ها در ایران است که کارفرمایان و فریلنسرها را به هم متصل می‌کند.

برای شروع کار یک صفحۀ شخصی از کسب و کار خود شامل بیوگرافی، نمونه کارها و مخاطبان خود ایجاد کنید. پس از طی این مراحل، روی پروژه های معماری پیشنهاد ثبت نمایید.

روی لینک کلیک کنید

پارس فریلنسر

سخن پایانی

فریلنسینگ و حضور در سایت‌های فریلنسری می‌تواند گزینه و انتخاب بسیار خوبی برای معمارانی باشد که به دنبال آزادی عمل و خلاقیت در کار خود هستند. اما اغلب در مقایسه با کار در یک شرکت یا شرکت اصلی، به عنوان یک مدل کاری ضعیف به نظر می‌رسد. حقیقت این است که فریلنسرها ساعات کاری انعطاف‌پذیری دارند و به همین دلیل هم می‌توانند با گرفتن پروژه‌های مختلف از کارفرمایان گوناگون، نرخ درآمد خود را به راحتی افزایش دهند. بنابراین تا زمانی که می‌توانید، از هر کجای دنیا و با کمک یک لپ تاپ متصل به اینترنت از خانۀ خودتان کار کنید و پروژه بگیرید، می‌توانید روی فریلنسری و پروژه‌های فریلنس حساب باز کنید.

امیدواریم سایت‌هایی که در این مقاله برای شما فهرست کرده‌ایم برای شما مفید باشند و به شما انگیزه بدهند تا یک معمار مستقل بزرگ و موفق شوید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.